Verejná súťaž - lukratívny pozemok v obci pri Domaši na predaj.

Dnes je štvrtok 18. apríla 2024, meniny má Valér a zajtra Jela.

Do začitaku prázdnin ostáva 74 dní.

Dôležité upozornenie: pozor na neseriózne realitné ponuky na Domaši


22.01.2015 | Obecný úrad v Kvakovciah upozorňuje všetkých občanov na neseriózne ponuky realitných kancelárii v rekrečnej oblasti Domaša Dobrá. Na internete sa objavila ponuka na odpredaj pozemku na výstavbu chaty, na ktorom sa žiadna chata stavať nemôže. Čítajte ďalej. 

 

 

 

Obec Kvakovce má schválený Územný plán obce, ktorý je záväzný. Každý kupec by sa mal pred kúpou pozemku najprv overiť, na čo je pozemok, ktorý ide kupovať určený. Vyhnete sa tak nepríjemnostiam v budúcnosti. Ak chcete mať úplnú istotu, od predajcov si pýtajte potrvrdenú Územnoplánovaciu informáciu od obce Kvakovce. 

 

 

Platný územný plán obce nájdete tu:

 

 www.domasacity.sk/sk/obec/stavebny-urad/uzemny-plan-obce/

 

Ponuka uverejnená na internete je neseriózna a zavádzajúca z dôvodu, že ponúkaný pozemok sa nachádza v zóne, ktorá nie je určená na výstavbu chaty a na tomto pozemku je výstavba rekreačných chát a stavieb zakázaná. 

 

Neseriózna ponuka tu: 

 

    https://www.domasacity.sk/content/image/photos/original/pozemok-dobra-pri-vode1.jpg

 

V mesiaci december 2014 boli na pozemku vykonávané práce bez potrebných povolení a jedná sa teda o čiernu stavbu a každá čierna stavba na území obce Kvakovce bude zlikvidovaná a odstránená. Čierni stavebníci prichytení pri výstavbe boli identifikovaní políciou. 

 

Každý občan sa kúpou takéhoto pozemku vystavuje riziku vzniku škôd. 

 

Obecný úrad v Kvakovciach.