Pozor, vyhlásená výzva na obnovu domov postihnutých zemetrasením.

Dnes je štvrtok 28. marca 2024, meniny má Soňa a zajtra Miroslav.

Do Veľkej noci ostáva 1 deň.

Výzva na predkladanie cenových ponúk na výkopové práce na cintoríne


20.03.2015 | Obecné zastupiteľstvo v obci Kvakovce v snahe vyjsť v ústrety občanom schválilo zabezpečovanie výkopu hrobov prostredníctvom a na  náklady obecného údradu v Kvakovciach. Z uvedeného dôvodu zverejňujeme výzvu na predkladanie cenových ponúk na výkopové práce na cintoríne v obci Kvakovce.  

 

 

 

Obecný úrad očakáva vykopanie hrobu do 48 hodín od vystavenia sms objednávky za akýchkoľvek poveternostných podmienok na mieste nachádzajúcom sa na obecnom cintoríne, ktoré určia pracovníci obecného úradu. 

 

S uchádzačom, ktorý ponúkne najlepšiu cenu pre obec bude uzatvorená Zmluva o dielo na vykopanie 20 hrobov v obci Kvakovce podľa potreby a objednávok zo strany obecného úradu v Kvakovciach.  Termín predloženia cenových ponúk je do 7. apríla. 

 

Treba tomu rozumieť tak, že zmluva bude v platnosti až do doby, pokiaľ sa nevykope 20 hrobov, t.j. uskutočnní 20 pohrebov. 

 


Výzva na predkladanie ponúk tu: 

 

  hroby-vyzva-na-predlozenie-ponuk.pdf [ 204.4 KB ] 

 

Poznámka:

Výzva obsahuje na tretej strane aj Cenovú ponuku, ktorú treba vyplniť, podpísať, zalepiť do obálky s označením "neotvárať" a doručiť na obecný úrad v Kvakovciach v stanovenej lehote.  Výpis z obchodného, resp. živnostenskéo registra stačí priložiť aj z internetu. V prípade nejasností kontaktuje obecný úrad 057 / 44 94 154.