Pozor, vyhlásená výzva na obnovu domov po zemetrasení.

Dnes je štvrtok 28. marca 2024, meniny má Soňa a zajtra Miroslav.

Do Veľkej noci ostáva 1 deň.

Nové názvy ulíc v Kvakovciach aj na Domaši


19.06.2015 | Nové pomenovanie ulíc v obci aj na Domaši sa nezadržateľne blíži. Lepšia orientácia, rýchlejší zásah bezpečnostných zložiek a mnohé iné výhody. Pribudne až 63 nový ulíc.

 

 

 

 

 

Obecné zastupiteľstvo v Kvakovciach na svojom piatkovom zasadnutí dňa 19.júna diskutovalo o Návrhu všeobecne záväzeného nariadenia o označovaní ulíc a iných verejných priestranstiev a číslovaní pozemných stavieb v obci Kvakovce.

 

Definitívne schválenie VZN sa odsunulo na najbližšie zasadnutie obecného zastupiteľstva, ktoré by sa malo konať najneskôr do konca júna. Do tohto času by sa mali vyhodnotiť posledné pripomienky občanov, ktoré boli na obecný úrad doručené v stanovenej lehote. Pozor, je to zmena na dlhé obdobie, nakoľko Vaša nová ulica bude zapísaná aj v nových dokladoch.

 

Pozrite si mapu ulíc v obci Kvakovce aj na Domaši. Každá ulica má v mape svoje číselné označenie. Podľa čísla v krúžku zistíte, aký je názov Vašej novej ulice. Číslo ulice je v čiernom krúžku a je umiestnené v mape spravidla v strede ulice, alebo na jej začiatku. . Toto číslo si vyhľadajte v zozname ulíc, ktorý je zverejnený nižšie a tak sa dozviete, ako sa bude Vaša nová ulica volať.

 

Súčasťou mapy je aj nové číslovanie stavieb orientačnými číslami. Sú to čísla v zelených krúžkoch, ktoré pribudnú k súčasným súpisným číslam.


Mapa ulíc Kvakovce aj Domaša Dobrá

Mapa je vo vysokom rozlíšení, zväčšite si ju a pozrite kód svojej ulice a Vaše nové orientačné číslo. 

 

Mapa ulíc v obci Kvakovce a RO Domaša Dobrá

 

Zoznam ulíc Kvakovce, Domaša Dobrá a vzory tabuliek

Takto budú vyzerať tabuľky s orientačnými a súpisnými číslami vrátane tabuľkami na označenie ulíc. Súčasťou orientačného systému v obci aj na Domaši budú smerové tabuľky vyznačujúce názov ulice, smery k rekreačným zariadeniam a podobne. Vzory smerových tabuliek nie sú súčasťou VZN, ich vzor určí obecný úrad.

 

Zoznam ulíc + vzory tabuliek