Pozor, vyhlásená výzva na obnovu domov po zemetrasení.

Dnes je piatok 29. marca 2024, meniny má Miroslav a zajtra Vieroslava.

Do Veľkej noci ostáva 0 dní.

Pozvánka do divadla pre dôchodcov v rámci mesiaca úcty k starším


01.10.2015 | Obecný úrad v Kvakovciach organizuje autobusový zájazd do Prešovského divadla pre dôchodcov obce v rámci mesiaca úcty k starším na jeden z najúspešnejších muzikálov londýnskeho West Endu "Pokrvní bratia".

 
Kedy?

v stredu, 21.10.2015 o 19.00 hodine

autobus do divadla bude odchádzať o 17.30 hodine z pred budovy Kultúrneho domu.

 
Podmienky účasti:

Dôchodcovia majú vstup zdarma. Povinnosťou je nahlásiť svoj záujem o divadelné predstavenie najneskôr do 10.10.2015 v kancelárii obecného úradu, alebo telefonicky na t.č. 057 / 44 94 154

 

Ak sa chcú zúčastniť divadelného predstavenia aj mladšie ročníky, môžu sa nahlásiť a v prípade voľného miesta im bude umožnená účasť na predstavení.

 
Oblečenie:

Do divadla treba normálne oblečenie, v akom chodíte do mesta, alebo do kostola.

 
O čom je muzikál Pokrvní bratia?

Willy Russell, libretista a skladateľ v jednom, stvoril  jeden z najdojímavejších príbehov o bratskej láske a nenávisti. Osud, ktorý zasiahol do života rozdelených dvojčiat Mickeyho a Eddieho, sa s nimi zvláštne pohráva a skúša ich.

 

 

 

Jeden žije v chudobe, druhý v bohatstve. Obaja milujú rovnakú ženu, obaja zomierajú pre lásku. Na pozadí dojímavého príbehu sa však vynárajú otázky morálky, zodpovednosti, sociálnych neistôt, slobody či predurčenosti.

 

Určuje naše konanie to, odkiaľ pochádzame, alebo naše osobné pohnútky? Nesú zodpovednosť rodičia, ktorí dovolili, aby o sebe súrodenci nevedeli, a tak nepriamo spôsobili tragédiu? Existuje vôbec vinník?

 

Ukážka z muzikálu v podaní Divadla Nová scéna