Verejná súťaž - lukratívny pozemok v obci pri Domaši na predaj.

Dnes je piatok 19. apríla 2024, meniny má Jela a zajtra Marcel.

Do začitaku prázdnin ostáva 73 dní.

Dôležité vyhlásenie občanov Kvakoviec a Združenia chatárov a rekreantov Domaše


12.11.2014 | Ako občania obce Kvakovce, ktorí trvale žijú v rekreačnej oblasti Domaša Dobrá vyhlasujeme k napätej situácii v obci, že za našou aktivitou nie je záujem bojovať proti občanom obce Kvakovce, ako sa to snaží prezentovať netransparentné súčasné vedenie obce, ktoré je zapletené do mnohých škandálov. Čítajte ďalej.  

 

Našou snahou je urobiť poriadok v obci a aj na Domaši. Hrubé porušovanie zákonov zo strany súčasného vedenia obce Kvakovce musí raz a navždy skončiť.

 

Občanmi nie sme len vtedy, ak je potrebné platiť daň z nehnuteľností, aby ju mohlo vedenie obce nehospodárne minúť. Každý občan má právo vyjadriť aj svoj názor vo voľbách. 

 

Pre súčasné vedenie obce sme dobrí len vtedy, ak chce od nás peniaze. Ak chceme vyjadriť svoj názor vo voľbách, vedenie obce robí obštukcie čím iba dokazuje, že sa bojí vlastných ľudí a z ich názoru má strach. 

 

Medzi  občanmi, ktorí žijú v rekreačnej oblasti Domaša Dobrá sú lekári, učitelia, živnostníci, dôchodcovia, vojaci, policajti, právnici, študenti a mnohí iní.

 

Iniciatíva týchto ľudí je vyjadrením nespokojnosti so súčasným stavom v obci a preto netreba strašiť ľudí ľuďmi tak, ako to robí súčasné vedenie obce. 

 

Nechceme sa už mlčky a nečinne prizerať, ako súčasné vedenie obce postupne zaťahuje obec do stále väčších a väčších problémov, ktoré nakoniec zaplatíme všetci. Ničená je samotná obec Kvakovce a ničí sa aj rekreačná oblasť Domaša. 

 

Je nevyhnutné zjednotiť sily a urobiť raz a navždy poriadok. Nejde nám o súperenie, medzi Doboru a Kvakovcami.

 

Ide o to, aby sme spoločnými silami dosiahli rozvoj obce ako celku bez rozdielu. 

 

Občania obce Kvakovce v rekreačnej oblasti Domaša Dobrá

 

Združenie chatárov a rekreantov Domaše

Predávate, alebo kupujete? Pridajte bezplatne svoj inzerát.

Pridaj inzerát