Verejná súťaž - lukratívny pozemok v obci pri Domaši na predaj.

Dnes je sobota 20. apríla 2024, meniny má Marcel a zajtra Ervín.

Do začitaku prázdnin ostáva 72 dní.

Doplnenné o foto: Nočná búrka na Domaši potopila dve jachty


25.06.2013 | Akutalizované: Článok budeme aktualizovať. V noci na Domaši vyčíňala veterná smršť plná bleskov. Pováľané stromy medzi Detríkom a Dobrou, zosunutá pôda, zlikvidovaná úplne nová pláž Palm Beach a potopené dve jachty. To všetko je bilancia nočnej smršte. Čítajte ďalej. 

 Chatár Peter hovorí: asi o 22.00 hodine sa cez Domašu prehnala búrková smšť a niečo také sa len tak nevidí. Blesky bili skoro každú sekundu a človek mal pocit, akoby prišiel koniec sveta. 

 

Smršť trvala necelých 45 minút a bola spojená s prívalovými dažďami, ktoré v celom okolí Domaše narobili poriadnu neplechu. Chatár Martin hovorí, že voda v bazéne mu po smršti stúpla o dobrých 6 cm. 

 

Prekvapením bolo, že búrka potopila dve jachty, ktoré boli pripevnené o bóju, čo je netradičné. Najprv lode prevrátilo hore dnom, potopenie trvalo niekoľko minút. Ľudia z okolitých chát sa snažili lode zachytiť avšak celé úsilie sa skončilo ich potopením, nakoľko lode intenzívne naberali vodu a v súčasnosti sa už nachádzajú na dne. Za hodinu od búrky bolo po všetkom. 

 

Na mieste zasahujú hasiči. Situáciu sledujeme a prinesieme Vám fotoreportáž zo záchrannej akcie. 

 

FOTO PO SMRŠTI

 Loď po zásahu blesku, sťažeň po zásahu blesku,  prístavné mólo o váhe 10 ton, Palm Beach po prívalovom daždi

 

   

 

    

 

   

 

   

 

   

 

Predávate, alebo kupujete? Pridajte bezplatne svoj inzerát.

Pridaj inzerát