Verejná súťaž - lukratívny pozemok v obci pri Domaši na predaj.

Dnes je piatok 19. apríla 2024, meniny má Jela a zajtra Marcel.

Do začitaku prázdnin ostáva 73 dní.

Kid race 2017 už tento víkend v nedeľu na penzióne Goral na Novej Kelči


04.07.2017 | V nedeľu, 9. júla sa v penzióne Goral v obci Nová Kelča nad poloostrovom Krym uskutoční tradičné podujatie pre deti a mládež s názvom Kid race 2017. Množstvo súťaží, zaujimáva trať plná prekážok a zábava čaká na všetky deti, mládež a rodičov. Neváhajte a príhláste aj svoju ratolesť na toto pekné športové podujatie pri Domaši. Čitajte ďalej.

 

Prekonaj prekážku - prekonáš seba.


Po vydarených dvoch ročníkoch pozývame širokú verejnosť a najmä deti, malé i veľké na 3. ročník detského terénneho prekážkového behu KidRace RO Domaša - Nová Kelča.

Je určený deťom vo veku od 3 do 14 rokov.


Tentokrát sa stretneme v oblasti Nová Kelča - Penzión GORAL.

PROGRAM:


Registrácia od 8:30 do 10:00 hod.
Otvorenie a rozcvička o 10:00 hod.
Začiatok pretekov o 10:30 hod.

Registrácia online je možná do 2.7. 2016, poplatok je 5€, každý ďalší súrodenec zaplatí 3€.

Platí sa na mieste.

Registrovať sa bude možné aj priamo na mieste, cena sa nemení, ale už žiaľ, nevieme s istotou zaručiť medailu a štartovací balíček.

Deti budú rovnako ako minulý rok štartovať vo vlnách rozdelení podľa vekových kategórií. Pre deti bude pripravená trať s prekážkami dlhá cca 1000-2000 m ..čo prekážka, to výzva :) Trať prispôsobujeme ich veku a fyzickým schopnostiam. Každé dieťa bude v cieli odmenené.

Po pretekoch bude na deti čakať občerstvenie, tradičný teplý guláš, opekačka, stretnete sa so zaujímavými ľuďmi, nebudú chýbať ani zábavné hry a atrakcie.

Preteky sa neuskutočnia len za extrémne nepriaznivého počasia ( teplý letný dáždik sa nepočíta:) )

Registrácie mobil: 0907 310 080, 0908 106 399
e-mail: srukouvruke.oz@gmail.com
fb: Mirka Sobotova, Martina Ongrady Palušová

Priebežne budeme doplňovať dôležité informácie, takže..sledujte nás ;)

Zdieľajte, pozvite svojich známych, príďte si zašportovať, povzbudiť deti a zabaviť sa. Spoločne vytvoríme super atmosféru a zažijeme jeden úžasný športovo-oddychový letný deň :)

Adresa na FB podujatia: Prekonaj prekážku - prekonáš seba. Po vydarených dvoch ročníkoch pozývame širokú verejnosť a najmä deti, malé i veľké na 3. ročník detského terénneho prekážkového behu KidRace RO Domaša - Nová Kelča. Je určený deťom vo veku od 3 do 14 rokov. Tentokrát sa stretneme v oblasti Nová Kelča - Penzión GORAL. PROGRAM: Registrácia od 8:30 do 10:00 hod. Otvorenie a rozcvička o 10:00 hod. Začiatok pretekov o 10:30 hod. Registrácia online je možná do 2.7. 2016, poplatok je 5€, každý ďalší súrodenec zaplatí 3€. Platí sa na mieste. Registrovať sa bude možné aj priamo na mieste, cena sa nemení, ale už žiaľ, nevieme s istotou zaručiť medailu a štartovací balíček. Deti budú rovnako ako minulý rok štartovať vo vlnách rozdelení podľa vekových kategórií. Pre deti bude pripravená trať s prekážkami dlhá cca 1000-2000 m ..čo prekážka, to výzva :) Trať prispôsobujeme ich veku a fyzickým schopnostiam. Každé dieťa bude v cieli odmenené. Po pretekoch bude na deti čakať občerstvenie, tradičný teplý guláš, opekačka, stretnete sa so zaujímavými ľuďmi, nebudú chýbať ani zábavné hry a atrakcie. Preteky sa neuskutočnia len za extrémne nepriaznivého počasia ( teplý letný dáždik sa nepočíta:) ) Registrácie mobil: 0907 310 080, 0908 106 399 e-mail: srukouvruke.oz@gmail.com fb: Mirka Sobotova, Martina Ongrady Palušová Priebežne budeme doplňovať dôležité informácie, takže..sledujte nás ;) Zdieľajte, pozvite svojich známych, príďte si zašportovať, povzbudiť deti a zabaviť sa. Spoločne vytvoríme super atmosféru a zažijeme jeden úžasný športovo-oddychový letný deň :)

Predávate, alebo kupujete? Pridajte bezplatne svoj inzerát.

Pridaj inzerát