Verejná súťaž - lukratívny pozemok v obci pri Domaši na predaj.

Dnes je sobota 20. apríla 2024, meniny má Marcel a zajtra Ervín.

Do začitaku prázdnin ostáva 72 dní.

Medzi chatármi v Holčíkovciach sa stále viac hovorí o občianskej neposlušnosti


14.07.2014 | Prevzaté z vranovske.sk:  Počas prvého júlového víkendu naša Zelená perla východu – Domaša doslova sršala aktivitou rôznych akcií. My sme v sobotu začali zodpovedne plniť nastolenú cestu návratu kultúrnych podujatí organizujúcich v stredisku Poľany. Čítajte ďalej. 

 

Prvé z radu letných sobotných akcií nultého ročníka Kultúra bez hraníc na Domaši - Ukrajinské popoludnie, zaplnilo terasu reštaurácie Koliba a vystúpenia rôzneho žánru zalahodilo očiam, aj ušiam prítomných návštevníkov. Už dnes sa tešíme na nemeckú národnostnú menšinu prezentujúcu svoju kultúru na budúci týždeň v sobotu. 

 

Neteší nás však nezodpovedný prístup vedenia obce Holčíkovce, ktoré svojím postojom, správaním a dlhodobým zanedbávaním rekreačného strediska Poľany napriek avizovanej snahe o rozvoj, doslova znehodnocuje nielen naše vykonávané aktivity, ale aj náš súkromný majetok.
 
 
Neupravené a zarastené okolie prístupovej komunikácie do rekreačného strediska ako aj nepokosené pláže a kemp, rozbité parkovisko ako tankodrom a nefungujúce verejné osvetlenie doslova žiadajú občiansku neposlušnosť...
 
 
Finančná zbierka chatárov aspoň na pokosenie trávy na pláži, bez trvalého usmernenia vyzerá ako v Kocúrkove. Pokosená tráva na pláži už je, ale kto to pozbiera..? Treba si teda jasne položiť znova tú otázku, kto je zodpovedný za daný stav?! Áno, je to vedenie obce Holčíkovce.
 
 
Som trvalo presvedčený po niekoľkoročnej snahe o zmenu v komunikácie s vedením obce, že tento stav je vyvodzovaný voči nám majiteľom reštaurácií, penziónov, bufetov, vlastníkom pozemkov ako aj chatárom trvalo zámerne! 
 
 
Andrej Šust ŠKB Cedent n.o
 
 
Foto rekreačná oblasť Monika
 
Pán Flešár, kde sú peniaze ľudí? Čo s nimi robíte? Nehanbíte sa? 
 
 
 
 
 
Predávate, alebo kupujete? Pridajte bezplatne svoj inzerát.

Pridaj inzerát