Verejná súťaž - lukratívny pozemok v obci pri Domaši na predaj.

Dnes je streda 24. apríla 2024, meniny má Juraj a zajtra Marek.

Do začitaku prázdnin ostáva 68 dní.

Nový starosta Kvakoviec Mgr. Radovan Kapraľ dnes zložil sľub starostu obce


12.12.2014 | Podľa dokladov, ktoré máme k dispozícii dnes nový starosta obce Kvakovce Mgr. Radovan Kapraľ zložil sľub starostu a ujal sa svojej funkcie. Ako to prebihehalo? Čítajte ďalej. 

 

 

 

 

Dnes, dňa 12. decembra 2014 o 8.10 hodine ráno v priestoroch obecného úradu v Kvakovciach zložil sľub novozvolený starosta obce Kvakovce Mgr. Radovan Kapraľ. 

 

Starému starostovi Jánovi Tutkovi mandát zložením sľubu zo strany nového starostu zanikol a opustil priestory obecného úradu v Kvakovciach. 

 

Udialo sa tak za prítomnosti predsedníčky Miestnej volebnej komisie Mgr. Aleny Matejovej, podpredsedníčky Miestnej volebnej komisie v Kvakovciach Mgr. Márii Švecovej a za prítomnosti občanov obce Kvakovce.

 

Novozvolený starosta obce Kvakovce prečítal sľub, ktorý znie: 

 

 "Sľubujem na svoju česť a svedomie, že budem riadne plniť svoje povinnosti, ochraňovať záujmy obce a Slovenskej republiky. Ústavu Slovenskej republiky, ústavné zákony, zákony a ostatné všeobecne záväzné právne predpisy budem pri výkone svojej funkcie starostu uplatňovať podľa svojho najlepšieho vedomia a svedomia". 

 

Sľub sťarostu novozvolený starosta spečatil svojim podpisom a ujal sa svojej funkcie. 

 

Noví poslanci obecného zastupiteľstva si na zloženie sľubu musia počkať až do Ustanovujúceho zasadnutia obecného zastupiteľstva, ktoré sa podľa zákona 369/1990 O obecnom zriadení uskutoční buď do 30 dní od volieb na zvolanie starostu zvoleného v predchádzajúcom volebnom obdobíf, alebo do 30 pracovných dní od volieb, čo vychádza na 2. januára 2014. 

 

Ďalšie podrobnosti, čo sa dialo pri preberaní úradu zisťujeme. 

Predávate, alebo kupujete? Pridajte bezplatne svoj inzerát.

Pridaj inzerát