Verejná súťaž - lukratívny pozemok v obci pri Domaši na predaj.

Dnes je štvrtok 25. apríla 2024, meniny má Marek a zajtra Jaroslava.

Do začitaku prázdnin ostáva 67 dní.

Predseda PSK Milan Majerský navštívil pracovne Domašu


17.04.2018 | Predseda Prešovského samosprávneho kraja Milan Majerský a riaditeľ úradu PSK Jozef Cvoliga v rámci svojho pracovného výjazdu do Vranovského okresu navštívili v piatok, 13. Apríla aj Domašu Dobrú, kde absolvovali pracovné rokovanie zamerané na rozvoj cestovného ruchu v tejto destinácii.

 

 

Rokovania sa zúčastnil predseda predstavenstva Oblastnej organizácie cestovného ruchu Jaroslav Makatúra, prednosta Okresného úradu Andrej Krišanda, starosta obce Kvakovce Radovan Kapraľ, podpredsedníčka komisie cestovného ruchu v obci Kvakovce Silvia Manduľáková a hlavný architekt obce Kvakovce Peter Doričko.

 

Diskutovalo sa o aktuálnych otázkach zameraných na rozvoj cestovného ruchu v regióne Domaša, ale  aj o problémoch, ktoré bránia jeho rozvoju. Predsedovi PSK boli prezentované zámery obce Kvakovce a projekt  Národného centra vodných športov, oddychu a športovej histórie a všetky aktivity, ktoré s týmto projektom súvisia. Účastníci sa zhodli aj na potrebe oživiť lodnú dopravu medzi jednotlivými strediskami na Domaši. 

 

Predseda PSK uviedol, že samosprávny kraj sa chce zamerať na podporu a rozvoj kľúčových destinácii v cestovnom ruchu v kraji a región Domaše takouto destináciou podľa neho nepochybne je. Na úrade PSK pripravujú zriadenie odboru cestovného ruchu, ktorý by mal koordinovať všetky činnosti v kraji v tejto oblasti. Veľký potenciál vidí práve v budovaní základnej turistickej infraštruktúry v podobe cyklistických chodníkov, ale aj iných atraktivít.

 

Župan tiež ocenil konštruktívnu spoluprácu s poslancami PSK a informoval, že rozbitá cesta medzi strediskom Domaša Dobrá a obcou Detrík, po ktorej na Domašu prišiel sa už čoskoro komplexne opraví, čaká sa už len na výsledky verejného obstarávania a môže sa začať s prácami. Chatári, ale aj návštevníci rekreačnej oblasti Dobrá sa tak môžu tešiť na úplne nový asfaltový koberec.

Predávate, alebo kupujete? Pridajte bezplatne svoj inzerát.

Pridaj inzerát