Verejná súťaž - lukratívny pozemok v obci pri Domaši na predaj.

Dnes je štvrtok 25. apríla 2024, meniny má Marek a zajtra Jaroslava.

Do začitaku prázdnin ostáva 67 dní.

Prvý Triathlon Domaša Dobrá 2016 otvorenie sezóny


09.05.2016 | MTC Vyšná Šebastová, Supernova Ironman Team a obec Kvakovce Vás pozýva na otvorenie triatlonovej sezóny na Slovensku na Domaši – Dobrá.

 

Ahoj športu chtiví blázni. Už dávnejšie sme v MTC Vyšná Šebastová chceli zorganizovať podujatie, ktoré by nám, bežcom trošku spestrilo prípravu a tak sme sa rozhodli zorganizovať nultý ročník Dobranského triatlonu.

 

Rozhodli sme sa aj vďaka spolupráci s Marekom Nemčíkom zo Supernova Teamu, ktorý je držiteľom slovenského rekordu v počte absolvovaných ironmanov /61x/ po celom svete a vďaka jeho skúsenostiam zorganizovať malý triatlon práve u nás, na Domaši.

 

Keďže pre mnohých je to po prvýkrát, čo sa postavia na štart takéhoto podujatia, nie je zámerom sa na trati zničiť, ale užiť si tento krásny šport. Preto nevyhlasujeme žiadne kategórie ani finančné ceny, ale chceme dať priestor pre VAŠE osobné víťazstvá, ktoré budú po zásluhe odmenené nie len potleskom.

 

Kedy a kde?

V nedeľu 15.mája o 12.00 hodine odštartuje pretek na pláži v zátoke na Dobrej.

 

O aké disciplíny pôjde?

500m plávania,

30km cyklistiky

7km behu.

 

Plávanie

Plávať sa bude v zátoke Dobrá. Keďže predpokladáme, že voda ešte nebude horúca, odporúčame použitie plaveckých neoprénov, prípadne dôjde k skráteniu plávania podľa pravidiel triatlonu.

 

Cyklistika

Cyklistika sa bude odohrávať po asfalte v smere na Detrík – obrátka bude na kopci. Pretekať sa bude za PLNEJ premávky, je teda nutné dodržiavať predpisy. Cyklistická prilba je POVINNÁ.

 

Beh

Beh sa bude odohrávať v priestoroch zátoky Dobrá v dvoch okruhoch.Občerstvenie bude zabezpečené v priestoroch štartu a cieľa.

 

Záver

Po preteku budú oznámené výsledky. Vyhlásený a cieľovým certifikátom odmenený bude KAŽDÝ pretekár, ktorý dôjde do cieľa J /potlesk zaručený/

 

Štartovné

Štartovné pre vopred prihlásených je 5eur/ prihlásení na mieste 7eur. Každý pretekár obdrží štartové číslo, v cieli certifikát o absolvovaní preteku + občerstvenie na trati a v cieli.

Preteká sa na vlastné nebezpečenstvo a podľa pravidiel triatlonu. Počas cyklistiky je jazda v háku zakázaná. Povolené sú akékoľvek bicykle vo funkčnom stave.

 

PRIHLÁŠKY :

mailom na marek.nemcik@centrum.cz do piatka, 13.mája alebo na mieste pretekov od 9.00. do 11.00. INFORMÁCIE – 0904 940 9450904 940 945

 

PROGRAM :

 

9.00-11.00 – prezentácia na pláži Dobrá – Domaša

11.00-11.45 – odovzdávanie bicyklov do depa

12.00 – Štart triatlonu

13.30 – očakávaný príchod prvého pretekára

15.00 – vyhlásenie výsledkov

 

Tešíme sa na Vašu hojnú účasť.

 

Predávate, alebo kupujete? Pridajte bezplatne svoj inzerát.

Pridaj inzerát