Verejná súťaž - lukratívny pozemok v obci pri Domaši na predaj.

Dnes je štvrtok 25. apríla 2024, meniny má Marek a zajtra Jaroslava.

Do začitaku prázdnin ostáva 67 dní.

Šokujúce zistenie - v kabelke sa našli dokumenty


03.06.2011 | V stredu, 1. júna zmizli z obecného úradu dokumenty týkajúce sa vrátenia financií za Kvakovský jurmak. Obec chce v tejto veci od bývalého starostu p. Vladislava Kolesára vymáhať vzniknuté škody. Aj napriek zmiznutiu obec disponuje overenými kópiami. Zamestnávateľovi sa zmiznutie dokumentov nepozdávalo a preto dnes vykonal kontrolu osobných vecí pri odchode zamestnankýň z obecného úradu domov. Zistenia boli naozaj šokujúce.

Dňa 3. júna bola o 15.30 hodine vykonaná kontrola osobných vecí pri odchode zamestnankýň z obecného úradu. Jednalo sa o p. Annu Čikotovú, p. Vieru Puškášovú a p. Alenu Baranovú. Každá pracovníčka bola zamestnávateľom vyzvaná, aby dobrovoľne ukázali, či v taške nemajú dokumenty týkajúce sa obce Kvakovce.

Pani Alena Baranová bez problémov ukázala obsah tašky a bolo zjavné, že v taške mala iba veci osobného charakteru. Rovnako osobné veci mala v taške pani Viera Puškášová. Pani Anna Čikotová vybrala z tašky dokumenty a pri námatkovej kontrole, ktorú napokon umožnila sa zistilo, že obsahom jej tašky boli dôležité úradné dokumenty obce Kvakovce s osobnými údajmi všetkých obyvateľov obce. Kompletné menné zoznamy občanov aj s rodnými číslami. Každý občan obce Kvakovce mal pri svojom mene vyznačenú záhadnú značku.

Rovnako sa našli zoznamy za predaj dreva za roky 2009 a 2010 s kópiami príjmových dokladov. Obsahom tašky pani Anny Čikotovej bola aj pečiatka bývalého starostu obce p. Vladislava Kolesára.

Zastupujúci starosta obce sa pracovníčky opýtal, kam vynáša tieto dôležité dokumenty, ktoré spadajú pod mimoriadny režim a podliehajú dôležitej ochrane, keďže sa jedná o osobné údaje občanov obce. Rodné čísla aj úplné adresy mohol a môže ktokoľvek zneužiť. Pani Anna Čikotová uviedla, že dokumenty berie domov, aby ich spálila. Keď jej zamestnávateľ povedal, že pod jej stolom sa nachádza funkčná skartovačka, pani Anna Čikotová už na to nevedela nijako reagovať a uviedla iba, že nič také vážne sa nestalo.

Na obecnom úrade sa v čase incidentu nachádzali: zastupujúci starosta obce p. Jaroslav Dupaľ, pracovníčka obce p. Alena Baranová, p. Viera Puškášová, p. Helena Jakubčáková, poslanec obecného zastupiteľstva p. Viktor Humeník a hlavný kontrolór obce Mgr. Radovan Kapraľ. Keďže sa jedná o hrubé porušenie pracovnej disciplíny , bol o celom tomto incidente spísaný záznam, ktorý podpísali všetci prítomní vrátane p. Anny Čikotovej ako dôkaz, že sa veci aj tak skutočne stali.

Zastupujúci starosta obce na obecný úrad privolal políciu, ktorá o celej záležitosti spísala záznam. Celý incident budeme pozorne sledovať a informovať vás o ďalších podrobnostiach.
Predávate, alebo kupujete? Pridajte bezplatne svoj inzerát.

Pridaj inzerát