Verejná súťaž - lukratívny pozemok v obci pri Domaši na predaj.

Dnes je piatok 19. apríla 2024, meniny má Jela a zajtra Marcel.

Do začitaku prázdnin ostáva 73 dní.

V sobotu štartuje najväčšie cyklopodujatie na Slovensku Okolo Domaše


08.07.2016 | V sobotu, 9. júla v ranných hodinách štartuje v rekreačnej oblasti Domaša Dobrá najväčší cyklistický pretek na Slovensku Okolo Domaše 2016. Zaregistrovaných je už viac ako 1200 cyklistov, rekord bol viac ako 1600 cyklistov.

 

 

 

Miesto konania:

Domaša Dobrá

 

Štart a cieľ:

Štart a cieľ cyklopodujatia bude na Dobranskej ulici približne o 9.00 hodine, areál rekreačného zariadenia Dobranská zátoka.

 

Parking:

Kemping Domaša Dobrá. Organizátori vyzývajú účastníkov cyklopodujatia, aby rešpektovali pokyny organizátorov priamo na mieste a z dôvodu bezpečnosti parkovali svoje automobily na vyznačených plochách.

 

Ako sa dostanete do areálu?

Peši, alebo na bicykli po štátnej ceste III triedy. Vhodnejšou možnosťou je odparkovať svoj automobil priamo v kempingu a prejsť do areálu okolo vody po vyznačenej trase.

 

Kadiaľ sa pôjde?

Cyklistický pelotón pôjde smerom Dobrá - Tíšava cez lesnú cestu, následne po tradičnej trase Okolo Domaše so zastávkami v siedmych strediskách.

 

Čo sa bude diať ďalej?

Po skončení cyklopodujatia bude v priestranstve rekreačného zariadenia Dobrasnká zátoka kultúrny program vrátane bohatej tomboly.

Predávate, alebo kupujete? Pridajte bezplatne svoj inzerát.

Pridaj inzerát