Pozor, vyhlásená výzva na obnovu domov postihnutých zemetrasením.

Dnes je utorok 19. marca 2024, meniny má Jozef a zajtra Víťazoslav.

Do Veľkej noci ostáva 10 dní.

Bohemia spieva Komajota


05.08.2021 | Bohemia spieva Komajota, štvrtok 05.08. o 18:30 hod

 

 

Vstupenky kúpiš tu: vstupenky.maxiticket.sk/bohemia-spieva-komajota

 

Zažite nezabudnuteľnú plavbu v krásnom prostredí vodnej nádrže Domaša. 

Na lodi Bohemia máte jedinečnú príležitosť stretnúť svoju obľúbenú kapelu, speváka, či speváčku a to vďaka projektu BOHEMIA SPIEVA, ktorý prinesie koncerty jednotlivých interpretov každý štvrtok podvečer počas celej letnej sezóny.

 

5. augusta o 18:30 vystúpi: Komajota

 

Kapela Komajota v roku 2020 oslávila 15 rokov účinkovania na hudobnej scéne za ktoré stihla vydať 6 štúdiových albumov, získať ocenenie Aurel 2007 za objav roka a album roka, ocenenie Slávik 2007 za objav roka, no nestihla odohrať k tejto udalosti žiadny plánovaný koncert. Príďte osláviť s kapelou výročie a užiť si špeciálny koncert na lodi.

 


Cena vstupenky: 35€

 

 

Kapacita je obmedzená pre 90 ľudí.Vstupenky si môžete nechať doručiť poštou alebo využiť elektronické vstupenky (zaslané na e-mail), ktoré sú v 2 formátoch - PDF pre tlač na domácej tlačiarni alebo v copy centre, a PNG s QR kódmi pre smartfóny.Maxiticket.sk je zárukou a garanciou pravosti vstupeniek. Na stránkach spoločnosti Maxiticket.sk si kupujete originálne vstupenky na každé podujatie. Spoločnosť Maxiticket.sk neručí za vstupenky zakúpené cez iné druhotné webové portály. Tento spôsob predaja nie je zo strany spoločnosti podporovaný a ani s ním nemá nič spoločné.

 

 

Dôležité informácie:

  • Čas plavby: cca 2 hodiny

  • V cene je zahrnutá plavba loďou Bohemia po vodnej nádrži Domaša za hudobného sprievodu vášho obľúbeného interpreta a welcome drink.

  • Počas koncertu bude v plnej prevádzke bistro a bar Bohemia priamo na lodi, ktorý bude v prevádzke aj po skončení koncertu a môžete si tak večer ešte predĺžiť o posedenie s priateľmi.

  • V prípade nepriaznivého počasia sa max. pol hodinu počká na zlepšenie, alebo sa určí náhradný dátum plavby. V prípade úplného zrušenia pre nepriaznivé počasie, bude vstupné vrátené.


 

POZOR!

 

Loď vyráža z prístavu presne v čase uvedenom na vstupenke, buďte preto na mieste včas – pre istotu s dostatočnou časovou rezervou.V prípade neskorého príchodu nevzniká nárok na vrátenie vstupného!Upozornenie:Koncert sa bude konať za sprísnených hygienických podmienok. Povinné bude prekrytie horných dýchacích ciest (rúško, šál a pod.) a pri vstupe a na toaletách bude rozmiestnená povinná dezinfekcia.