Pozor, vyhlásená výzva na obnovu domov postihnutých zemetrasením.

Dnes je utorok 19. marca 2024, meniny má Jozef a zajtra Víťazoslav.

Do Veľkej noci ostáva 10 dní.

Bohemia spieva Peter Cmorik band


22.07.2021 | Bohemia spieva Peter Cmorik band, 22.07. o 19:00 hod.  

BOHEMIA SPIEVA / Peter Cmorik band
Zažite nezabudnuteľnú plavbu v krásnom prostredí vodnej nádrže Domaša.
 
 
Na lodi Bohemia máte jedinečnú príležitosť stretnúť svoju obľúbenú kapelu, speváka, či speváčku a to vďaka projektu BOHEMIA SPIEVA, ktorý prinesie koncerty jednotlivých interpretov každý štvrtok podvečer počas celej letnej sezóny.
 
 
22. júla o 19:00 vystúpi: Peter Cmorik band
Peter Cmorik je slovenský spevák, hudobník, skladateľ, textár a víťaz súťaže Slovensko hľadá Superstar II. Má na konte 4 radové albumy, jednu Best of a mnoho singlov, spoluprác a piesní do filmov a seriálov. Je 5 násobným Zlatým slávikom a získal mnoho ďalších ocenení.
 
Cena vstupenky:  39€
Kapacita je obmedzená pre 90 ľudí.
 
Dôležité informácie:

Čas plavby: cca 2 hodiny
V cene je zahrnutá plavba loďou Bohemia po vodnej nádrži Domaša za hudobného sprievodu vášho obľúbeného interpreta a welcome drink.
Počas koncertu bude v plnej prevádzke bistro a bar Bohemia priamo na lodi, ktorý bude v prevádzke aj po skončení koncertu a môžete si tak večer ešte predĺžiť o posedenie s priateľmi.
V prípade nepriaznivého počasia sa max. pol hodinu počká na zlepšenie, alebo sa určí náhradný dátum plavby. V prípade úplného zrušenia pre nepriaznivé počasie, bude vstupné vrátené.
POZOR!
Loď vyráža z prístavu presne v čase uvedenom na vstupenke, buďte preto na mieste včas – pre istotu s dostatočnou časovou rezervou.
V prípade neskorého príchodu nevzniká nárok na vrátenie vstupného!
 
 
Upozornenie:
Koncert sa bude konať za sprísnených hygienických podmienok. Povinné bude prekrytie horných dýchacích ciest (rúško, šál a pod.) a pri vstupe a na toaletách bude rozmiestnená povinná dezinfekcia.