Pozor, vyhlásená výzva na obnovu domov postihnutých zemetrasením.

Dnes je piatok 29. marca 2024, meniny má Miroslav a zajtra Vieroslava.

Do Veľkej noci ostáva 0 dní.

Bohemia spieva Ščamba


01.07.2021 | Bohemia spieva Ščamba   1. júla 2021   Začiatok 19:00 hod.

BOHEMIA SPIEVA / Ščamba a Čerešenky
 
Zažite nezabudnuteľnú plavbu v krásnom prostredí vodnej nádrže Domaša.
Na lodi Bohemia máte jedinečnú príležitosť stretnúť svoju obľúbenú kapelu, speváka, či speváčku a to vďaka projektu BOHEMIA SPIEVA, ktorý prinesie koncerty jednotlivých interpretov každý štvrtok podvečer počas celej letnej sezóny.
 
1. júla o 19:00 vystúpi: Ščamba a Čerešenky
 
Skupina Ščamba vznikla na prelome tisícročí za účelom zabávať a rozveseľovať ľudí. Radí sa do žánru medzi ľudovo-zábavno-humoristicko-dobrodružné. Okrem veľkého množstva každoročne odohratých koncertov na Slovensku sa stihla ukázať aj na Morave, v Čechách, v Chorvátsku, Rumunsku a trikrát v USA, kde zabávala tam žijúcich krajanov. Ščamba sa predstavila takmer v každej poprednej slovenskej televízii RTVS, Markíza, TV JoJ a za sebou má svoje účinkovanie aj v Šláger TV. Na svojom konte má päť albumov: Perši raz, Sme tu zaš, Treci pokus , Ščamba 4 a Dedina. Raritou je, že od svojho vzniku v roku 2000 hrá v pôvodnom zložení a skupina pochádza a stále žije v obci Trstené pri Hornáde.
 
 
Cena vstupenky: 35€

Dôležité informácie:
*Čas plavby: cca 2 hodiny
*V cene je zahrnutá plavba loďou Bohemia po vodnej nádrži Domaša za hudobného sprievodu vášho obľúbeného interpreta a welcome drink.
*Počas koncertu bude v plnej prevádzke bistro a bar Bohemia priamo na lodi, ktorý bude v prevádzke aj po skončení koncertu a môžete si tak večer ešte predĺžiť o posedenie s priateľmi.
*V prípade nepriaznivého počasia sa max. pol hodinu počká na zlepšenie, alebo sa určí náhradný dátum plavby. V prípade úplného zrušenia pre nepriaznivé počasie, bude vstupné vrátené.
 
 
POZOR!
Loď vyráža z prístavu presne v čase uvedenom na vstupenke, buďte preto na mieste včas – pre istotu s dostatočnou časovou rezervou.
V prípade neskorého príchodu nevzniká nárok na vrátenie vstupného!
 
 
Upozornenie:
Koncert sa bude konať za sprísnených hygienických podmienok. Povinné bude prekrytie horných dýchacích ciest (rúško, šál a pod.) a pri vstupe a na toaletách bude rozmiestnená povinná dezinfekcia.