Verejná súťaž - lukratívny pozemok v obci pri Domaši na predaj.

Dnes je piatok 19. apríla 2024, meniny má Jela a zajtra Marcel.

Do začitaku prázdnin ostáva 73 dní.

Dôležitý oznam pre chatárov Domaša Dobrá oprava ciest


30.08.2019 | V dňoch od 2. septembra je naplánovaná postupná rekonštrukcia ciest v rekreačnej oblasti Domaša Dobrá. Bude sa to týkať ulíc Nábrežná, Športová, časť Letná, časť Na vyhliadke, Ku vleku, Športová, Agátová, Vinárska, Čerešňová.

 

 

 

 

 

 

Ulice Športová, časť Námornícka, vjazd Letná, Vinárska

Rekonštrukcia bude vykonávaná asfaltovým povrchom pravdepodobne v dňoch od stredy, 4. septembra 2019.

 

Tí chatári, ktorí majú záujem, aby im vysfaltovali vjazd ku chate, poprípade parkovisko, môžu sa dohodnúť s dodávateľom p. Zacharským na t.č. 0908 732 956.

 

Ulice Pod lesom, Ku vleku, časť Agátová, Čerešňová, Nábrežná, časť Na vyhliadke

Rekonštrukcia ulíc bude vykonávaná betónovým povrchom. Prebiehať bude postupne s predpokladom od utorka, 3. septembra až do samotnej realizácie v závislosti od počasia.


Upozornenie pre niektorých chatárov na ulici Pod lesom a Čerešňová: Rekonštrukcia cesty sa neuskutoční pred chatami, ktorých vlastníci neprispeli na rekonštrukciu cesty. V okolí ich chaty sa vynechá úsek cesty v pôvodnom stave. Týka sa to hlavne vlastníkov chát na ulici Pod lesom a Čerešňová.

 

Tí chatári, ktorí majú záujem, aby im pri realizácii vybetónovali vjazd k chate, poprípade parkovisko, môžu sa dohodnúť s dodávateľom p. Pažúrom na t.č. 0905 406 267.

 

Dôležitá informácia: o uzávierke jednotlivých úsekov ciest budú vlastníci informovaní prostredníctvom internetu.