Pozor, vyhlásená výzva na obnovu domov po zemetrasení.

Dnes je štvrtok 25. apríla 2024, meniny má Marek a zajtra Jaroslava.

Do začitaku prázdnin ostáva 67 dní.

Podrobné informácie pre občanov z Kvakoviec ohľadom testovania


30.10.2020 | Prečítajte si podrobné informácie o testovaní v Kvakovciach. Pozor, v Kvakovciach sa bude testovať iba jeden deň.

 

 

 

 

 

 

 

Testovať v Kvakovciach sa bude iba jeden deň v sobotu

Testovať v Kvakovciah sa bude iba v sobotu, 31.10.2020 o 7:00 do 22:00 hodiny. Obecný úrad v Kvakovciach spracoval presný časový harmonogram v podobe minutovníka z dôvodu plynulosti testovania a zamedzeniu čakania. 

 

Všetky časy od 7:00 do 19:30 sú už obsadené

Všetci obyvatelia obce Kvakovce aj chatári z Dobrej majú presne stanovený čas, kedy sa majú dostaviť na testovanie. Tento čas je potrebné dodržať. Pozor: všetky časy od 7:00 do 19:28 sú plne obsadené konkrétnymi osobami.

 

Čo v prípade, že ste si nenahlásili termín?

Od 19:30 do 22:00 hodiny je čas vyhradený pre tých občanov a chatárov, ktorí si čas nezarezervovali alebo im stanovený čas v časovom harmonograme nevyhovuje.

 

Testovanie občanov obce

Občania obce, ktorí sa nahlásili na testovanie dotanú v piatok do schránky písomné vyrozumenie s presne stanoveným časom, kedy sa majú dostaviť na testovanie.

 

Testovanie chatárov z Domaše Dobrej

Všetkým chatárom, ktorí sa nahlásili na testovanie príde SMS správa s presným časom,  kedy sa majú zúčastniť testovania. Je vhodné prísť niekoľko minút skôr.

 

Čo si treba priniesť na testovanie?

Občiansky preukaz, ochranné rúško a ideálne je mať aj vlastnú papierovú vreckovku.

 

Kde sa bude testovať?

Testovanie sa uskutoční pred budovu obecného úradu. Pozrite si Prehľadnú situáciu krok za krokom, ako bude celý proces prebiehať.

 

Klikateľný obrázok:

 

Prehľadná situácia vo formáte PDF pre tlač:

klikni tu: Prehľadná situácia krok za rokom