Verejná súťaž - lukratívny pozemok v obci pri Domaši na predaj.

Dnes je sobota 20. apríla 2024, meniny má Marcel a zajtra Ervín.

Do začitaku prázdnin ostáva 72 dní.

Na Domaši Dobrej bude bezpečnejšie, stredisko monitoruje 19 kamier


18.03.2022 | V rekreačnej oblasti Domaša Dobrá pribudol bezpečnostný a varovný systém, na ktorý Obec Kvakovce získala nenávratný finančný príspevok z Programu rozvoja vidieka. 

 

 

 

 

 

 

Vyspelá technika umožňuje varovné hlásenia cez mobilný telefón priamo do strediska, ale aj hlásenie bežných oznamov. Celá rekreačná oblasť Dobrá je pod nepretržitou kontrolou devätnástich bezpečnostných kamier s rozlíšením 8K, ktoré snímajú verejné priestranstvá.

 

Systém dokonca sníma a ukladá ŠPZtky automobilov, ktoré do strediska vstúpili a ktoré z neho vystúpili. Prepojenie na evidenciu vytvára prehľadnú tabuľku automobilov s rokom evidencie, farby a typu auta. Softvér vyhodnocuje aj to, ako dlho sa jednotlivé autá v stredisku zdržali a ukladá to do prehľadnej tabuľky. 

 

To všetko prispeje k prevecnii kriminality a k vyššej bezpečnosti v rekreačnej oblasti Domaša Dobrá. V neposlednom rade sa podarí ľahšie odhaľovať ľudí, ktorí zakladajú čierne skládky, vhadzujú do konatjnerov stavebný odpad, alebo do strediska vozia odpad z okolitých obcí.

Predávate, alebo kupujete? Pridajte bezplatne svoj inzerát.

Pridaj inzerát