Verejná súťaž - lukratívny pozemok v obci pri Domaši na predaj.

Dnes je piatok 19. apríla 2024, meniny má Jela a zajtra Marcel.

Do začitaku prázdnin ostáva 73 dní.

Prvý ročník NOVA FESTU na Domaši s množstvom zaujímavých kapiel


12.08.2022 | Dňa 19. a 20. augusta majú svoj sviatok všetci priaznivci dobrej muziky a zábavy. Slovenské more hlási po niekoľkoročnej prestávke svoj návrat na festivalovú mapu Slovenska. Tretí augustový víkend vypukne akcia leta na Domaši v podobe prvého ročníka festivalu NOVA FEST, ktorý prinesie na východ Slovenska to najlepšie z domácej hudobnej scény. Hlavnými hviezdami prvého ročníka festivalu sú HORKÝŽE SLÍŽE, HEĽENINE OČI, ZÓNA A a KONFLIKT.  

 


O dobrú náladu a zábavu sa na pódiu postará jedna z koncertne najvyťaženejších a najpopulárnejších kapiel na Slovensku - HORKÝŽE SLÍŽE, ktorá svojimi už zľudovenými hitmi roztancuje a rozospieva všetkých pod pódiom. Ďalším ťahákom v programe je  pravá  východniarska kapela HEĽENINE OČI, ktorá kombináciou prvkov metalu, ska, reggae, folku a rocku sa úspešne vyhýba žánrovému zaškatuľkovaniu. Obľúbencov punku potešia legendy ZÓNA A a KONFLIKT. Žánrovú všehochuť prinesú kapely  BIJOUTERRIER, KARPINA, KING SHAOLIN, DYNAMIX, BRAŇO MOJSEJ, THE NOW, LOS BRADOS, SEMATAM, S.P.L.N., VLADO BUČKO a PIŇAZI DE?



Doobedné čakanie na kapely si môžu návštevníci spestriť relaxom na pláži vodnej nádrže, poprípade vyhliadkovou plavbou na lodi Bohémia. Príďte spolu s nami prežiť nezabudnuteľný letný víkend na festival NOVA FEST a prežite jedinečné spojenie hudby, zábavy, vodného vyžitia a príjemného prostredia v srdci Východu DOMÁŠE. 

Predávate, alebo kupujete? Pridajte bezplatne svoj inzerát.

Pridaj inzerát