Verejná súťaž - lukratívny pozemok v obci pri Domaši na predaj.

Dnes je piatok 26. apríla 2024, meniny má Jaroslava a zajtra Jaroslav.

Do začitaku prázdnin ostáva 66 dní.

Diaľkové plávanie v sobotu, 15. júla so štartom na Dobrej


04.07.2017 | Občianske združenie Vranovské vydry v spolupráci s obcou Kvakovce Vás pozývajú v sobotu, 15. júla na tradičné nesúťažné diaľkové plávanie z rekreačnej oblasti Domaša Dobrá do rekreačnej oblasti Eva - Poľany na pláž pod reštauráciou Solaris.

 

 

Každý plavec má možnosť vyskúšať si hranice svojich možností na trati o dĺžke 2800 metrov. Po celej dĺžke Vás budú doprevádzať sprievodné lode, natrati budú umiestnené plávajúce bóje, v cieli Vás čaká malé občerstvenie, pamätný list a taktiež bude zabezpečený transport do miesta štartku.

 

Podujatia sa môžu zúčastniť len organizátorom registrovaní plavci, kde samotná registrácia bude prebiehať 15.7.2017 od 9.00 hodiny na pláži na Dobrej pri požičovni vodných bicyklov. Registračný poplatok sa platí v deň štartu na mieste.

 

Pre lepšiu organizáciu celého podujatia by sme Vás poprosili o informáciu o Vašej účasti e-mailovej adrese kosalko@s-autoservis.sk alebo na telefónnom čísle 0904 461 575.

 

Štart je naplánovaný o 10.00 hodine z pláže na Dobrej. Plávanie sa uskutoční len v prípade priaznivých poveternostných podmienok.

 

Športu zdar a plávaniu zvlášť.

 

Klikateľný plagát

 

Foto z roku 2016

 

Predávate, alebo kupujete? Pridajte bezplatne svoj inzerát.

Pridaj inzerát