Verejná súťaž - lukratívny pozemok v obci pri Domaši na predaj.

Dnes je piatok 26. apríla 2024, meniny má Jaroslava a zajtra Jaroslav.

Do začitaku prázdnin ostáva 66 dní.

Protestná opekačka na dne vodnej nádrže Domaša varovným signálom pre zodpovedných


04.04.2019 | V stredu, 1. mája sa ž podnetu združenia Eko patriot uskuční protestná opekačka na dne vodnej nádrže Veľká Domaša, ktorá má upozorniť na vážny ekologický problém. Nakoľko je stav vodnej hladiny alarmujúci, chceme takto poukázať na tento nevyhovujúci stav, ktorý je následkom ľudskej činnosti aj nečinnosti, uvádzajú organizátori.

 

Terajšie „množstvo „ vody je zdvihnutým varovným prstom o pochybení kompetentných osôb, ale hovorí aj o nepochybnom narušení rovnováhy v prírode a v jej prirodzených cykloch.

 

 

Opekačka je naplánovaná v koryte VN Domaša v blízkosti kostola v obci Bžany 1. 5. 2019 (streda) od 13.00 hod.


V prípade naplnenia VN vodou : ) do 1. 5. sa opekačka presúva mimo koryta na násyp, alebo jeho blízke okolie.

 

Ak by bolo daždivé počasie, opekačka sa RUŠÍ. Namiesto nej budeme všetci ticho dúfať a držať palce aby lialo aspoň 40 dní a nocí, nech sa naplnia všetky vodné plochy s deficitom vody vrátane Domaše : )

 

Počas opekačky aby nám lepšie pretrávilo, vyzbierame(dobrovoľne) odpadky v koryte a pozdĺž brehov a v ich okolí. Kto môže, nech prinesie vrecia na odpad.

 

Kto si je istý, že sa zúčastní, svoju účasť môže potvrdiť zaslaním LAJKU v správe správcovi stránky Eko Patriot. Príď a účasťou prejav svoju nespokojnosť. S pozdravom tím Eko Patriot

Predávate, alebo kupujete? Pridajte bezplatne svoj inzerát.

Pridaj inzerát