Verejná súťaž - lukratívny pozemok v obci pri Domaši na predaj.

Dnes je piatok 26. apríla 2024, meniny má Jaroslava a zajtra Jaroslav.

Do začitaku prázdnin ostáva 66 dní.

Výzva organizátorom kutlúrnych a športových podujatí na Domaši


01.10.2015 | Viac športových, kultúrnych alebo iných podujatí na Domaši? Jachting, bicykel, beh, diaľkové plávanie, volejbal či nohejbal? Aký druh letných aktivít na zelenej perle východu očakávate počas letných dní? Komisia cestnovného ruchu v obci Kvakovce v rámci prípravy budúcoročnej letnej turistickej sezóny vyzýva všetkých Domašanov, aby prispeli svojim nápadom k lepšiemu a živšiemu letu.

 

 

 

Ak máte nápad na zrealizovanie podujatia, ktoré by bolo prínosom pre rekreačnú oblasť, Komisia cestovného ruchu v obci Kvakovce žiada všetkých, aby svoj nápad stručne opísali a prispeli tak k rozvoju kultúry a športu v rámci rekreačnej oblasti Veľká Domaša.

 

Výzva sa týka aj organizátorov tradičných podujatí

Komisia zároveň žiada všetkých organizátorov tradičných a už existujúcich športových a kultúrnych podujatí, aby stanovili termíny konaní svojich akcií z dôvodu koordinácie aktivít a ich rovnomerného rozloženia počas celého leta.

 

Svoje nápady, postrehy a termíny svojich podujatí môžete zasielať predsedníčke komisie cestovného ruchu Ing. Martine Timkovej na email martina.timkova8@gmail.com.

 

Krátky rozhovor s Ing. Martinou Timkovou.

Začal október. Prečo vyzývate ľudí, aby nahlásili podujatie už teraz? Nie je to trochu skoro?

Vôbec nie. Je to bežná prax začať po lete pripravovať leto budúce. Koordinácia aktivít je dôležitá aj preto, aby sa dve rôzne podujatia nenegovali, ale aj preto, aby sa vždy niečo v rekreačnej oblasti dialo.

 

Tento rok sme využili na odsledovanie potrieb. Do budúceho roku sa chceme pripraviť viac. Našim cieľom je usmerniť organizátorov, aby sa nestalo, že v jeden víkend sú povedzme tri kultúrne akcie a ďalšie dva týždne sa pre zmenu nič na celej Domaši nedeje.

 

Chcete od ľudí, aby vám posielali svoje nápady? Chcete tieto nápady realizovať?

Ak budú dobré, tak prečo nie? Možno nie priamo my ako obec, ale môžeme hľadať spoločne riešenie, ako takéto veci podporiť. Možno nájdeme prevádzkovateľa, alebo sponzora, ktorý sa nápadu ujme a podporí ho.

 

Kto každý by vám mal nahlásiť svoju akciu, ktorú organizuje?

Každý, kto niečo na Domaši organizoval už dnes, alebo kto plánuje niečo organizovať by nás mal o tom vo svojom vlastnom záujme informovať. Či už sa jedná o varenie guľášu, alebo aj o väčšiu športovú či kutlúrnu akciu.

 

Prečo je dobré postupovať koordinovane?

Aj spoločná propagácia oblasti s programom Kultúrneho a športového leta prispeje k vyššej návšetevnosti všetkých podujatí globálne. Určite má zmysel takéto aktivity  koordinovať.

 

Predávate, alebo kupujete? Pridajte bezplatne svoj inzerát.

Pridaj inzerát