Verejná súťaž - lukratívny pozemok v obci pri Domaši na predaj.

Dnes je sobota 27. apríla 2024, meniny má Jaroslav a zajtra Jarmila.

Do začitaku prázdnin ostáva 65 dní.

Výzva všetkým vlastníkom čiernych stavieb na území Kvakoviec


25.01.2016 | Čierne stavby, plecháče, maringotky, búdy a prístrešky v úseku od zátoky na Dobrej po rekreačnú oblasť Tíšava špatia Domašu. Sú postavené ilegálne a na cudzích pozemkoch. Obec Kvakovce začína konať a vyzýva vlastníkov týchto búd na ich bezodkladné odstránenie.

 

 

 

 

Obec Kvakovce v spolupráci s vlastníkmi nehnuteľností - pozemkov, v spolupráci so Slovenským vodohospodárskym podnikom a Stavebným úradom vyzýva vlastníkov všetkých týchto čiernych stavieb, ako sú plecháče, maringotky, prístrešky a podobne, aby pristúpili k ich bezodkladnému odstráneniu.

 

V prípade, že sa prihlásia k danej čiernej stavbe, vystavujú sa riziku udelenia pokuty v horenje hranici. Situácia sa stáva v tejto oblasti neúnosnou, preto obec Kvakovce chce v prvej etape docieliť likvidáciu všetkých čiernych stavieb v úseku od zátoky na Dobrej až po rekreačnú oblasť Tíšava.

 

Vyzývame vlastníkov týchto búd, aby v čo najkratšom možnom čase v ich vlastnom záujme odstránili takto nelegálne postavené stavby, prístrešky, maringotky a podobne.

 

Obecný úrad upozorňuje všetkých vlastníkov takýchto stavieb, aby sa ani nepokúšali o ich dodatočnú legalizáciu, nakoľko v tejto oblasti v katastrálnom území obce Kvakovce platí nulová tolerancia.

 

O aké územie sa jedná?

 

od zátoky na Dobrej po rekračnú oblasť Tíšava

 

O aké čierne stavby sa jedná?

 

búdy, plecháče, maringotky, prístrešky a podobne (celkovo zadokumentovaných je 18 čiernych stavieb).

 

Termín, do kedy musia byť odstránené?

 

do konca februára 2016

 

Klikateľné foto

   

 

 

    

 

Predávate, alebo kupujete? Pridajte bezplatne svoj inzerát.

Pridaj inzerát