Verejná súťaž - lukratívny pozemok v obci pri Domaši na predaj.

Dnes je sobota 27. apríla 2024, meniny má Jaroslav a zajtra Jarmila.

Do začitaku prázdnin ostáva 65 dní.

Zástupcovia obcí verejne vyzvali funkcionárov SVP, aby prišli na Domašu vysvetľovať


15.04.2019 | Text výzvy v článku: Verejnosť je z kritickej situácie na Domaši pobúrená a volá po zodpovednosti ľudí v SVP. Na dne nádrže sa organizujú protesty, ľudia pripravujú petíciu, ekológovia vyčísľujú škody. Zástupcovia obcí v okolí Domaše dnes verejne vyzvali funkcionárov z vodohospodárskeho podniku, aby prišli na Domašu vysvetľovať a obhajovať svoje konanie.

 

 

Oblastná organizácia cestovného ruchu Horný Zemplín a Horný Šariš, ktorej členmi sú viaceré mestá, obce a podnikatelia  z okresov Medzilaborce, Humenné, Vranov nad Topľou a Stropkov v spolupráci so zástupcami samospráv v okolí Domaše dnes verejne vyzvali funkcionárov Slovenského vodohospodárskeho podniku, aby prišli vysvetliť, čo sa na Domaši stalo a kto za stav vodnej hladiny nesie zodpovednosť.

 

Na všetkých vodných nádržiach neďaleko Domaše je štandardná situácia, iba na Domaši sme svedkami extrému, aký si nikto pred letnou sezónou v celej histórii Domaše nepamätá.

 

 

 

 

 

Pre funkcionárov Slovenského vodohospodárskeho podniku zástupcovia obcí zorganizovali tlačovú konferenciu, ktorú chcú vysielať naživo na facebooku. Bude to ich priestor, aby transparentne vysvetlili verejnosti všetky okolnosti a obhájili svoje konanie.

 

Pozvané sú všetky známe médiá z regiónu, ale aj zástupcovia profesných a zájmových združení, dotknutí podnikatelia v cestovnom ruchu a pozývajú aj verejnosť.

 

Máme k dispozcícii text výzvy, ktorá bola adresovaná riaditeľovi SVP Romanovi Ivančovi a jeho námestníkovi Stanislavovi Dobrotkovi. Práve oni sú zodpovednými osobami, ktoré dlžia verejnosti odpovede na otázky, na ktoré dodnes nikto nepozná odpoveď.

 

Pozrite si celý text verejnej výzvy - klikni tu:

Verejná výzva pre funkcionárov SVP - Domaša, 15.4.2019 

 

Výzva pre občanov, chatárov a rekreantov. Ak sa niečo chcete opýtať funkcionárov SVP, napíšte svoje otázky na email: riaditel@hornyzemplin.sk. Zoznam otázok bude spracovaný a zaslaný funkcionárom, aby si pripravili odpovede. Záznam tlačovej konferencie aj s odpoveďami bude zverejnený na internete.

 

Zátoka Domaša Dobrá - jar 2019. Kto je zodpovedný?

 

 

Zátoka Domaša Dobrá v štandardnom režime po iné roky

 

 

Predávate, alebo kupujete? Pridajte bezplatne svoj inzerát.

Pridaj inzerát