Verejná súťaž - lukratívny pozemok v obci pri Domaši na predaj.

Dnes je piatok 19. apríla 2024, meniny má Jela a zajtra Marcel.

Do začitaku prázdnin ostáva 73 dní.

Ovčí syr a domáce klobásky


17.06.2011 | Čerstvý ovčí syr v okolí Domaše kúite v penzióne Goral v obci Nová Kelča nad poloostrovom Krym. Kontakt: 0915 250 442. Výborný ovčí syr majú aj na poľnohospodárskom družstve v obci Kvakovce, na konci obce. Chceli by ste aj domáce výrobky - takzvané bio? Čítajte ďalej. 

Bratov Gamčíkovcov na Dobrej pozná veľa ľudí. V zime prevádzkujú lyžiarský vlek na Dobrej a v lete je ich koníčkom biofarma, ktorá je dnes už veľkostatkom. Produkujú bio vajcia, bio ovčí syr, kúpite u nich domáce sliepky na polievku a úplnou novinkou je, že vám pomelú múku pred vašimi očami na domáce koláče. 

 

Ich ovčí syr je úplne čístý, nakoľko majú ako jední z mála profesionálnu strojovú dojičku. Objednať ich výrobky si môžete aj na Domašu,  alebo si to môžete zakúpiť priamo u nich na farme. 

 

Čo ponúkajú BIO?

Domáca sliepka na polievku, domáce vajcia, ovčí syr úplne čistý, bryndza, domáce klobásy na gril, domáca paštéta, domáca jaternička, domáca žinčica. Novinkou je, že vám pomelú múku na koláče priamo pred vašimi očami.

 

Kde si výrobky môžete zakúpiť?

V Kapušanoch pri píle majú predajňu svojich výrobkov.

Telefonický kontakt je: 0905 273 675

Napíšte nám aj vy.

Ponúkate špeciality a chcete, aby o vás vedela verejnosť. Napíšte nám na info@domasacity.sk a zaradíme vás do našej databázy.