Pozor, vyhlásená výzva na obnovu domov postihnutých zemetrasením.

Dnes je piatok 29. marca 2024, meniny má Miroslav a zajtra Vieroslava.

Do Veľkej noci ostáva 0 dní.

Splav Ondavy a iných riek okolo Domaše


15.06.2011 | Alcea - požičovňa lodí - požičiavame dvojmiestne plastové a nafukovacie kanoe a vodácke vybavenie na splavy riek Laborec, Ondava, Cirocha, Topľa, Latorica, Bodrog s dopravou lodí a vybavenia . Pred začiatkom splavu vám vysvetlíme základy ovládania kanoe, zaškolíme vás ako pádlovať a ovládať kanoe.

Ak ste začali rozmýšľať o vašom prvom splave rieky, prelistujte si našu stránku aby ste sa dostali do obrazu. Pozrite si prvý splav a skúste si vybrať trasu prípadne nám pošlite e-mail s vašimi otázkami, zavolajte nám alebo sa zastavte osobne.

 

V prípade že máte chuť na viacdňový splav alebo Vás podrobnejšie zaujíma tok riek Zemplína určite si pozrite sekciu rieky regiónu v ktorej získate podrobný prehľad o splavovanej rieke.

 

Od sezóny 2011 požičiavame aj nafukovacie kanoe typu Palava, ktoré sa da zbaliť do veľkosti ruksaka a odviezť a priviezť v kufri hociktorého auta. Je výhodne najmä pre tých, čo nemajú ako odviezť plastovú loď na streche auta alebo pre menšie partie do 6 osôb, ktoré sa chcú splaviť za výhodnejšiu cenu, to znamená ušetriť náklady na dopravu. Túto možnosť odporúčame najmä tým, čo už majú skúsenosti so splavovaním riek, predsa pre začiatočníkov je výhodnejšie keď dostanú aj inštruktáž priamo na vode ako len u nás na trávniku.

www.alcea.sk