Verejná súťaž - lukratívny pozemok v obci pri Domaši na predaj.

Dnes je piatok 26. apríla 2024, meniny má Jaroslava a zajtra Jaroslav.

Do začitaku prázdnin ostáva 66 dní.

Denník Prešovský Korzár sa venoval sporu starostu obce Kvakovce s čiernou stavebníčkou


23.06.2022 | Denník Prešovský Korzár sa dnes venuje sporu starostu obce Kvakovce Mgr. Radovana Kapraľa s čiernou stavebníčkou Evou Lompartovou, ktorý sa ťahá od roku 2015.    

 

Starosta obce Kvakovce Mgr. Radovan Kapraľ k prípadu hovorí, že kým v Bratislave majú "Kočneriádu", vo Vranove nad Topľou prebiehala "Lompartiáda". Je to boj ochrany verejného záujmu s nekalými praktikami čiernej stavebíčky Evy Lompartovej.

 

 

Prípad je podľa starostu ešte len na začiatku a je dobré, že sa vyfarbilo všetko, čo sa vyfarbiť malo. Verejnosť bude ešte veľmi prekvapená, akú ma kauza obludný rozmer a kto všetko je do nej zapletený.

 

K strate mandáu tvrdí, že ak by mu išlo o mandát, zaplatí pokutu, tým by bola celá vec vybavená a zároveň by mohol opäť bez problémov kandidovať.  Podhodili mi lakmusový papierik v zmysle zaplať pokutu 300,- EUR, Lompartová bude kľudná, Ty budeš kľudný a život ide ďalej. Také jednoduché to ale nebude, lebo dôležitá je v tomto prípade pravda a tá je podľa neho jednoznačne na jeho strane. Je to síce nepríjemné, ale verejná funkcia prináša aj takéto nepríjemnosti a treba to vydržať, aby sa vyčistil ten "Augiášov chliev". 

 

Hovorí, že v dohľadnej dobe zverejní absolútne všetko, aby si každý mohol urobiť svoj hodnotiaci úsudok, ako "Lompartiáda" prebiehala a aké výpalnícke a mafiánske praktiky sa používajú na to, aby sa vyvinul tlak na osoby, ktoré chránia verejný záujem. Je presvedčený, že to neskončí len tak.

 

V článku pre Denník Korzár Eva Lompartová okrem iného tvrdí:

 

„Mám 75 rokov, niečo menej som mala predtým, som po porážkach a som rada, že môžem vyjsť hore tým kopcom. V živote som nikoho neudrela, ani nenapadla, opýtajte sa mojich detí.


  Video Evy Lompartovej, aby si každý urobil hodnotiaci úsudok sám

 

Článok Denníka Prešovský Korzár tu: presov.korzar.sme.sk

 

Predávate, alebo kupujete? Pridajte bezplatne svoj inzerát.

Pridaj inzerát