Verejná súťaž - lukratívny pozemok v obci pri Domaši na predaj.

Dnes je pondelok 29. apríla 2024, meniny má Lea a zajtra Anastázia.

Do začitaku prázdnin ostáva 63 dní.

Na Domaši Dobrej pribudlo nové kúpacie plató, bude slúžiť pre všetky vodné športy


21.12.2023 | V rekreačnej oblasti Domaša Dobrá pribudlo nové kúpacie plató. Bude slúžiť pre návštevníkov a chatárov rekreačnej oblasti na vodné športy, vyväzovanie športových plavidiel a pohodlný vstup do vody.  

Obcou Kvakovce zriadená nezisková organizácia Domaša invest  uspela so žiadosťou o dotáciu v rámci výzvy Ministerstva investícií, regionálneho rozvoja a invormatizácie SR.

 

 

Ako uviedla predsedníčka Komisie cestovného ruchu Ing. Martina Timková, na Dobrej sa organizovalo viacero športových súťaží a chýbalo zázemie na tento druh aktivít. Zapojili sme sa do projektu a uspeli sme.

 

Výsledkom aktivity je skoro cca. 50 metrov dlhý a cca. 5 metrov široký plávajúci pontón. Obsahuje 5 nerezových rebríkov pre pohodlné vstupy do vody a až 68 vyväzovacích prvkov pre športové plavidlá rôzneho druhu, ako sú loďky, člny, kajaky a iné vodné plavidlá. Jeho výhodou je aj nízky okraj. Všetko je zmontované, ešte majú doviezť lávku pre pohodlný vstup z brehu v dĺžke 4 metre.

 

V súčasnosti sa pontón nachádza v centre rekreačnej oblasti a vyskúšať ho môžu všetci otužilci. Medzi prvými ho vyskúšali otužilci z klubu Vranovské vydry v rámci Slovenského pohára v zimnom plávaní, ktorý sa konal na Dobrej začiatkom decembra.

 

 Na obrázku:

nové kúpacie plató

 

 

 

 

 

Predávate, alebo kupujete? Pridajte bezplatne svoj inzerát.

Pridaj inzerát