Verejná súťaž - lukratívny pozemok v obci pri Domaši na predaj.

Dnes je nedeľa 5. mája 2024, meniny má Lesana, Lesia a zajtra Hermína.

Do začitaku prázdnin ostáva 57 dní.

Na slávnostiach Slovenské NAVALIS bolo udelené v poradí 3. ocenenie Srdce Domašského regiónu


03.07.2023 | Je to cena, ktorá sa udeľuje osobnostiam, ktoré prispeli k rozvoju vodnej nádrže Veľká Domaša.

 

 

Počas slávností Slovenské NAVALIS bolo udelené ocenenie Srdce Domašského regiónu. Z rúk predsedu PSK Milana Majerského ocenenie prevzali manželia Silvia a Ján Manduľákovci.

 

 

V rekreačnej oblasti Domaša Dobrá zrekonštruovali starý areál ubytovne Zelená lagúna a premenili ho na moderný hotelový komplex ,,Hotel Zelená lagúna". Hotel je otvorený celoročne, k dispozícii je wellness centrum, malý aj veľký bazén, futbalové ihrisko, upravená pláž. Služby hotela využívajú nie len ubytovaní hostia, ale wellness centrum splaveckým bazénom si obľúbili chatári aj návštevníci rekreačnej oblasti.

 

Podnikanie v cestovom ruchu v našich podmienkach je veľmi nárončé, manželia Manduľákovci mohli svoje peniaze minúť aj niekde inde, kde by návratnosť investícia bola mnohonásobne vyššia. K Domaši však majú srdcový vzťah a preto sa rozhodli investovať tu, t.j. v regióne, kde vyrastali a žijú. Za to im patrí veľká vďaka a ocenenie si oprávnene zaslúžia.

Prehľad cien:

 

Rok 2023 - manželia Silvia a Ján Manduľákovci

Ocenenie získali za výstavbu hotelového rezortu Zelená lagúna.

 

Rok 2022 - Miroslav Fečko

Cenu získal za realizáciu projektu Združenia Veľká Domaša, výstavba kanalizácia Valkov, Bžany, Lomné, Turany nad Ondavou, Nová Kelča, autokemping Krym, výstavba parkovísk Nová Kelča a Valkov.

 

Rok 2021 - Gejza Mikita

dlhoročný riaditeľ Okresnej správy cestovného ruchu za bývalého režimu. Priviezol na Domašu modernú loď BIFA III - Domaša.

 

Predávate, alebo kupujete? Pridajte bezplatne svoj inzerát.

Pridaj inzerát