Verejná súťaž - lukratívny pozemok v obci pri Domaši na predaj.

Dnes je piatok 26. apríla 2024, meniny má Jaroslava a zajtra Jaroslav.

Do začitaku prázdnin ostáva 66 dní.

Ocenenie Srdce domašského regiónu získal bývalý starosta obce Bžany


26.06.2022 | Na slávnostiach Slovenské NAVALIS bola udelené cena "Srdce domašského regiónu" za rok 2022. Je to cena, ktorou sú oceňovaní ľudia, ktorí sa pričinili o rozvoj regiónu Domaše. Minulý rok bol ocenený Gejza Mikita, ktorý viedol Okresnú správu cestovného ruchu vo Vranove nad Topľou. Tento rok cena putovala severnejšie.

 

 

Cenu odovzdal predseda PSK p. Milan Majerský a získal ju bývalý starosta obce Bžany p. Miroslav Fečko.

 

Na obrázku:

Miroslav Fečko - starosta obce Bžany v rokoch 1998 - 2014

 

Za čo získal ocenenie?

Miroslav Fečko Domaši a rozvoju cestovného ruchu či skvalitneniu služieb návštevníkom venoval pomerne veľa rokov, intenzívnejšie vo funkcii starostu obce v rokoch 1998 až 2014.

 

Krátko po nástupe do funkcie starostu sa stal predsedom Združenia Veľká Domaša, kde spolu s ďalšími zapálenými ľuďmi pracovali na mnohých projektoch a novátorských výzvach.

 

V tom čase preinvestovali vyše 270 mil. korún hlavne na čističky v obci Nová Kelča, Bžany,Turany nad Ondavou, Lomné a meste Stropkov.

 

Odkanalizovala sa časť Valkova. Budovali sa parkoviská, rozširovali cesty, chodníky, sociálne zariadenia priamo na pláži, osvetlenie a mnohé ďalšie aktivity.

 

Je chvályhodné, že po naplnení toho materiálneho na rad prišiel aj kultúrny život v podobe excelentného zastúpenia v programe Miss Domaša, ktorá síce kedysi dávno začínala v stredisku Eva či Monika, ale neskôr sa presunula na Valkov.

 

Autorom ceny je uemelcký kováč Michal Kačmár, ktorý je autorom aj sochy lode, kotvy a Domašskej panny v prístave výletnej lode Bohemia.

Predávate, alebo kupujete? Pridajte bezplatne svoj inzerát.

Pridaj inzerát