Verejná súťaž - lukratívny pozemok v obci pri Domaši na predaj.

Dnes je štvrtok 25. apríla 2024, meniny má Marek a zajtra Jaroslava.

Do začitaku prázdnin ostáva 67 dní.

Oslávte Prvý máj na turistike s vladykom Petrom Rusnákom


17.04.2023 | V pondelok, 1. mája v rekreačnej oblasti Domaša Dobrá odštartuje zaujímavé poduajtie pre deti, mládež ale aj pre tých skôr narodených. Pôjde o turistický deň s vladykom Petrom Rusnákom.

 

Centrum voľného času Juskova Voľa v spolupráci s Komisiou pre mládež Prešovskej archieparchie Vás, deti, mladých, ale aj rodiny Vašej farnosti srdečne pozývame na Turistický deň,  ktorý sa uskutoční 1. mája 2023 na trase: Garden Hotel Domaša, verejné parkovisko obce Kvakovce, Rekreačná oblasť Domaša Dobrácieľ: Pohostinstvo Rumpeľ, Domaša Valkov. Príchod účastníkov je priebežne od 9:00 hod. do 10:00 hod.  

 

Trasa meria cca 6,2 km a je spoločná pre starších i pre deti. Tu chceme upozorniť na to, aby pre deti do 11 rokov bol zabezpečený dozor, a to aspoň jedna zodpovedná osoba na 15 detí. Pre staršie deti stačí jedna zodpovedná osoba približne na 20 detí. Po príchode účastníkov do cieľa bude pre nich pripravený  program. 

 

 

Pripomíname účastníkom, ktorí sa rozhodnú ísť autom, aby nezabudli, že začiatok a koniec trasy nie je v rovnakom bode, a teda je nutné myslieť na preparkovanie auta.

 

Predávate, alebo kupujete? Pridajte bezplatne svoj inzerát.

Pridaj inzerát